Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Брускета с риба тон, царевица и червен фасул
Вкусни хапки, които могат да превърнат всяко ястие в специален повод
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (340 г) Tексас микс Bonduelle
150 г цяла риба тон в зехтин
10 кисели краставички Bonduelle
1 франзела
1 жълта чушка
1 люта чушка
няколко листа пресен лук
3-4 скилидки чесън
2 с.л. екстра върджин зехтин
1 лимон
5 листа свеж босилек
няколко кончета чили
Съставки за 2човек/души
1 консерва (340 г) Tексас микс Bonduelle
150 г цяла риба тон в зехтин
10 кисели краставички Bonduelle
1 франзела
1 жълта чушка
1 люта чушка
няколко листа пресен лук
3-4 скилидки чесън
2 с.л. екстра върджин зехтин
1 лимон
5 листа свеж босилек
няколко кончета чили
Стъпка 1
Нарежете франзелата на 8-10 филийки, напръскайте ги с малко зехтин и ги пъхнете в гореща фурна на 200°C за 4-5 мин. След като ги извадите ги намажете с чесън, за да ги направите по-вкусни.
Стъпка 2
Пригответе съставките за плънката на филийките: нарежете чушката и киселите краставички на малки парченца, босилека, лютите чушки - на тънки ивици и пресния лук на ситно. Отцедете рибата тон и микса от царевица и червен фасул. Смесете в купа всички съставки заедно с малко зехтин, сок от лимон и пипер.
Стъпка 3
Настържете кашкавала и поръсете последната палачинка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пр...
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, под...