Стъпка 1
Измийте месото и го сложете върху хартиена кърпа, за да попие водата, и обтрийте със соевия сос, олиото и меда. Поставете го в плик за печене, затворете плика и го дръжте цяла нощ в хладилника, за да се охлади.
Стъпка 2
На следващия ден разклатете добре плика, така че олиото и медът да покрият месото от всички страни и след това го сложете в тава. Пробийте горната част на плика. Печете в предварително загрята фурна на среден огън (180 ºC) за около 70 минути, в зависимост от дебелината на месото. Извадете от печката, разклатете плика, така че сосът да се разпредели равномерно по месото. Изчакайте 20 минути преди да сервирате.
Стъпка 3
Накрая декорирайте пълнените картофи с резени домати. Навийте леко резените бекон един по един и ги сложете до картофите в тавата за печене.
Стъпка 4
За салатата, смесете майонезата със сметаната, добавете отцедените грах и царевица, както и шунката нарязана на кубчета по 11.5 см. Подправете с фино нарязания лук и, ако е необходимо, добавете малко сол и пипер, накрая добавете горчица и лимонов сок за поприятен и леко пикантен вкус.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: месо, приготвено по този начин, е добре да се поднася студено.