Стъпка 1
Нарежете телешките жулиени, наситнете чесън, нарежете
Стъпка 2
Вземете 100 г телешко месо и го навийте в брашното. Загрейте тенджерата с олио и запържете месото, подправете със сол и черен пипер, след това го сложете върху хартия, за да се отцеди излишното олио.
Стъпка 3
Направете микс като сос бешамел от темпура брашно, бакпулвер и бира. Остави го за 3 минути, нарежете сиренето тофу на големи парчета и ги добавяйте поетапно към брашното, след това в соса бешамел и след това в горещото олио. Извадете парчетата сирене след като придобият златист цвят и ги сложете върху кухненска хартия да се отцедят от излишното олио.
Стъпка 4
Отделно разбъркайте нишестето с малко телешки бульон и поръсете в тигана, след това рукола и разбъркайте.
Стъпка 5
Сервирайте в чиния, добавете пърженото месо, после малко пармезан, магданоз и малко сол на вкус.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да добавите към зеленчуците в ястието рязани гъби.