Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.

Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.

нето тегло: 160 g сухо тегло: 130 g
съставки

Накиснат сух нахут, вода, сол.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 502 kJ
Енергия (kcal) 120 kcal
Мазнини (гр) 2,2 g
От които наситени (гр) 0,2 g
Въглехидрати (гр) 14,7 g
От които захари (гр) 0 g
Фибри (гр) 7,7 g
Белтъчини (гр) 6,4 g
Сол (гр) 0,48 g
Витамин B9 (µg) 87,8 µg
готвене

Предварително приготвени на пара, готови за употреба. Благодарение на новите мини консерви на Bonduelle вече може да добавите любимите си зеленчуци, както и цвят и вкус към всяко ястие, от салатата, до студени или топли закуски. Нов формат консервирани зеленчуци - малка порция, която предлага голямо разнообразие в ястията. Практичният размер на опаковката е подходящ за една порция.

консервиране

Съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник при макс. 4° C, в чист и затворен съд и консумирайте максимум до 48ч.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Шакшука с нахут

    Влезте в кухнята на Магреб с една от най-вкусните, засищащи и бързи рецепти.

  • Средиземноморска салата с нахут

    Пригответе се за спорт със свежа рецепта, богата на протеини и фибри. В комбинация със сезонни зелен...

  • Печени сладки картофи с нахут и киноа

    Впечатляващ и здравословен обяд за четирима