Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Чудесна Великденска вечеря за двама
Лесни
2 човек/души
50 мин
Съставки
за 2 човек/души
800 г (2 консерви) червено цвекло Bonduelle
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
Съставки за 2човек/души
800 г (2 консерви) червено цвекло Bonduelle
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
- Стъпка 1Агнешкото се нарязва на хапки и се запържва с малко олио за около 10-15 минути.
- Стъпка 2Киселите краставички се нарязват на кубчета, а цвеклото от консерва се отцежда. Зеленчуците се изсипват върху месото и се задушават още малко на умерен огън, след което леко се овкусяват.
- Стъпка 3Добавете бадемовото мляко и подправете с къри паста, дижонска горчица, пресен кориандър и звездовиден анасон. Накрая добавете и бульона.
- Стъпка 4Месото и зеленчуците се изсипват в тавичка и се заливат със сметановия сос. Върху ястието се поставят стръкове пресен розмарин и то се запича за около 25 минути при температура от 180 градуса. Поднася се топло.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пролетна паста с грах и аспержи
Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло
Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великденска трапеза. Този път цвеклото е идеална идея за гарнитура към агнешкото месо.
Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Открийте също...