1. >Retsepti
  2. >Салата Кан с херинга и риба тон

Салата Кан с херинга и риба тон

Истинският морски вкус на Средиземноморието
Лесни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (310 г) Mediterranean Mix Gold Bonduelle

1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle

50 г риба тон

50 г мариновани шпроти

1 варено яйце

10 чери домата

1/2 краставица

1/2 връзка зелена салата

2 репички

лимон

50 мл зехтин

див чесън
Съставки за 4човек/души
1 консерва (310 г) Mediterranean Mix Gold Bonduelle

1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle

50 г риба тон

50 г мариновани шпроти

1 варено яйце

10 чери домата

1/2 краставица

1/2 връзка зелена салата

2 репички

лимон

50 мл зехтин

див чесън
  1. Стъпка 1
    Нарежете краставицата на едри парчета, репичките на шайбички, зелената салата на едро, яйцето и доматите разделете на две.
  2. Стъпка 2
    Подредете зеленчуците в купа и добавете рибата тон и шпротите.
  3. Стъпка 3
    Нарежете синьото сирене на кубчета и заедно с хамона го добавете към салатата, след което сложете и изпечените крутончета.
  4. Стъпка 4
    Накрая добавете зехтина, чесъна и лимона.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +