Брауни с цвекло
Уникална комбинация между шоколад и цвекло с деликатен вкус!
Достъпни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 кена (800 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
Съставки за 4човек/души
2 кена (800 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
100 г разтопено масло
200 г разтопен черен шоколад
1 с.л. ванилова есенция
250 г захар
4 яйца
150 г брашно
50 г кокосови стърготини
1 пакетче сода
- Стъпка 1Подгрейте фурната на 180 градуса. Подгответе тавичка с приблизителни размери 20х30 см и с хартия за готвене на дъното.
- Стъпка 2Изцедете цвеклото добре от сока в кена и го сложете в блендер, като добавите разтопените масло и шоколад. Бъркайте, докато не постигнете еднородна смес. Отделно, в по-голяма купа, сложете яйцата и бъркайте с миксер поне около 2 мин. след това добавете сместа от блендера. Бъркайте внимателно с широки кръговидни движения, докато не получите отново еднородна смес. Изсипете сместа върху тавичката.
- Стъпка 3От получената смес с мокри ръце се оформят кюфтенца, които се овалват в галета и се пържат за кратко от двете страни в малко олио.
- Стъпка 4Извадете от фурната и оставете да изстине напълно. След това нарежете на парчета. Поръсете с пудра захар или друга декорация по избор.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Домашно сладко от кайсии
Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнообразим с една тайна съставка. Досетихте ли се коя е тя? Подсказка: погледнете заглавието отново!
Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло
Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великденска трапеза. Този път цвеклото е идеална идея за гарнитура към агнешкото месо.
Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Открийте също...