Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Картофени кюфтета с царевица и риба тон
Лек пролетен обяд със страхотен вкус
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
1/2 консерва сладка царевица Bonduelle Gold
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
Съставки за 4човек/души
1/2 консерва сладка царевица Bonduelle Gold
1/2 кг сварени картофи
1 глава лук
1 ч.л. сол
1 яйце
100 г риба тон
1/2 връзка магданоз
2 яйца
2 с.л. брашно
Стъпка 1
Сварете картофите, обелете ги и ги намачкайте, след което добавете към тях ситно нарязания лук, солта и 1 яйце.
Стъпка 2
Разбъркайте добре и добавете рибата тон, царевицата Bonduelle и ситно нарязания магданоз.
Стъпка 3
Междувременно намажете тава с масло и галета. След това прибавете карфиола със заквасена сметана, добавете непрекъснато галета, сирене и моцарела. Поставете я в предварително загрятата фурна на 220 ° С за 2025 минути.
Стъпка 4
Оформете кюфтенца и последователно ги топнете в купата с яйцата, в купата с брашното и накрая пак в купата с яйцата. Изпържете в тиган със силно загрята мазнина.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, поднесено с кисело мляко и плодове, то е перфектната подготовка за сутрините, когато имате нужда от прилив на енергия.
Свежа салата с царевица
Летният период винаги е свързан със свежи зеленчуци, които осигуряват прилив на енергия. Предложенат...