Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Гъбена супа с вино
Интересен и изключително богат вкус.
Изискани
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) Гъби нарязани Bonduelle
1 буркан (280 г) Цели гъби Bonduelle
Половин праз лук
200 мл бяло вино
200 мл заквасена сметана
200 мл зеленчукова супа
Естрагон на вкус
1 с.л. кокосово масло
1/2 л супа
Сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) Гъби нарязани Bonduelle
1 буркан (280 г) Цели гъби Bonduelle
Половин праз лук
200 мл бяло вино
200 мл заквасена сметана
200 мл зеленчукова супа
Естрагон на вкус
1 с.л. кокосово масло
1/2 л супа
Сол
Рецепти с
Нарязани гъби
Цели гъби
Стъпка 1
Изчистете праз лук, срежете го на две и режете на кръгчета.
Стъпка 2
Пържете нарязаните гъби в тиган с обилно кокосово олио, добавете праз лук, малко сол и вино.
Стъпка 3
Сложете съдържанието на 2 консерви сладка и хрупкава царевица Bonduelle Gold в блендер, добавете сметана и малко сол. Бъркайте до получаване на хомогенна смес.
Стъпка 4
Целите гъби се пържат и два резена хляб се изпържват в същия тиган. Когато станат готови, гъбите се сервират върху хляба заеедно с готовата супа
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Пълнена тиква с цели гъби
Трик или лакомство? Как да създадете празнична вечеря за вечерта на Хелоуин
Зеленчукови сарми с гъби и моркови
ПОДХОДЯЩО ЗА ПОСТИ
Традиционните вкусни зелеви сарми, този път приготвени по вегетариански!
Тиквена крем супа с козе сирене и печени...
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки