1. >Retsepti
  2. >Пиле "Жулиен"

Пиле "Жулиен"

Класическа рецепта с перфектен вкус
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle

600 г пилешко филе

350 г кисели краставички

350 г маринован артишок

350 мл течна сметана

2 ч.л. босилеково песто

сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби Bonduelle

600 г пилешко филе

350 г кисели краставички

350 г маринован артишок

350 мл течна сметана

2 ч.л. босилеково песто

сол
  1. Стъпка 1
    Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.
  2. Стъпка 2
    Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.
  3. Стъпка 3
    Пасирайте.
  4. Стъпка 4
    Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда