Пролетни рулца със зелен и жълт фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle
замразени оризови листа
1 червена чушка
2 моркова
2 пресни лука
5 сушени домата
300 мл олио
10 с.л. соев сос
5 с.л. сладък чили сос
4 с.л. мед
2 с.л. сусамово олио
1 ч.л. пеперончино
1 купа с вода
1 връзка магданоз
подправки
сол, пипер
замразени оризови листа
1 червена чушка
2 моркова
2 пресни лука
5 сушени домата
300 мл олио
10 с.л. соев сос
5 с.л. сладък чили сос
4 с.л. мед
2 с.л. сусамово олио
1 ч.л. пеперончино
1 купа с вода
1 връзка магданоз
подправки
сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Дует Микс Vapeur Bonduelle
замразени оризови листа
1 червена чушка
2 моркова
2 пресни лука
5 сушени домата
300 мл олио
10 с.л. соев сос
5 с.л. сладък чили сос
4 с.л. мед
2 с.л. сусамово олио
1 ч.л. пеперончино
1 купа с вода
1 връзка магданоз
подправки
сол, пипер
замразени оризови листа
1 червена чушка
2 моркова
2 пресни лука
5 сушени домата
300 мл олио
10 с.л. соев сос
5 с.л. сладък чили сос
4 с.л. мед
2 с.л. сусамово олио
1 ч.л. пеперончино
1 купа с вода
1 връзка магданоз
подправки
сол, пипер
- Стъпка 1Нарежете чушката, морковите и сушените домати по дължина, на жулиени, след това нарежете на ситно зеления лук и магданоза. Задушете моркова, черен пипер и бобената смес в тигана с малко олио, добавете зелен лук, магданоз, сушени домати и чаена лъжичка пеперончино. Подправете със сол и черен пипер.
- Стъпка 2За соса смесете в купа тъмния соев сос със сладкия чили сос, мед, пеперончино, наситнен магданоз, сусамово олио и малко вода.
- Стъпка 3Оставете оризовите листа да се размразят в хладилника. Вземете оризов лист и върху него сложете плънката, направена от охладени зеленчуци, след което сложете малко вода на ръба на листа. Сгънете краищата на листа навътре и го навийте. В сгорещено олио запържете пакетите едновременно, колкото се побират. Оставете ги да покафенеят от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Хумус със зрял боб
Специфично ливанско ястие, което може да се сервира както топло, така и студено; приготвя се лесно и бързо, като е подходящ вариант за обяд или вечеря.
Салата с бял боб
Салата с бял боб
Ризото с елда, тиква и гъби
Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.
Открийте също...