Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Уок микс с броколи и картофи Bonduelle
1 бр. (400 г) ципура
1/2 консерва белени домати на кубчета
2 лайма
1 лимон
3 с.л. зехтин
2 клонки розмарин
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Уок микс с броколи и картофи Bonduelle
1 бр. (400 г) ципура
1/2 консерва белени домати на кубчета
2 лайма
1 лимон
3 с.л. зехтин
2 клонки розмарин
1/2 ч.л. сол
1 ч.л. пипер
Стъпка 1
Изчистете ципурата от кости, изкормете я и измийте със студена вода. Попийте излишната вода с кухненска хартия. Срежете я и овкусете. Сложете я в тава или йенски съд с малко зехтин, розмарин и няколко резена лимон и лайм. Оставете я за около 25 минути на 180°C.
Стъпка 2
Сотирайте в тиган за 7-10 минути с малко зехтин Уок микса без да размразявате предварително. Добавете консервата домати на кубчета, Овкусете на вкус.
Стъпка 3
След като всичко се свари, добавете едновременно морковите и боба. Нека вкусовете се смесят за 20 минути и добавете след това доматената паста, доматения сок и овкусете със суха мащерк, розмарин, магданоз, свеж копър, сол и пипер на вкус.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечеми...
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Октопод със средиземноморски зеленчуци
Средиземноморската кухня вече е по-близо до вас с готовото ястие Bonduelle средиземноморски микс.
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Риб...