1. >Retsepti
  2. >Печена сьомга с броколи

Печена сьомга с броколи

Перфектният избор за следвеликденски обяд
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix

300 гр филе от сьомга

400 мл течна сметана

4 яйца

мащерка

сол
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 гр) Bonduelle Royal Mix

300 гр филе от сьомга

400 мл течна сметана

4 яйца

мащерка

сол
  1. Стъпка 1
    Филето от сьомга се нарязва на средни по големина кубчета.
  2. Стъпка 2
    Яйцата се разбиват с малко сол и течната сметана.
  3. Стъпка 3
    Направете тесто от брашното, сол, меко масло и няколко капки студена вода. Разточете тестото, покрийте го с фолио и го оставете за 30 мин. в хладилника.
  4. Стъпка 4
    Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути. Преди да се сервира, се оставя леко да се охлади и се поръсва с мащерка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Пене с броколи

    Една от най-вкусните семейни вечери

  • Огретен от карфиол с гриловано свинско

    Лесна и вкусна рецепта

  • Печена ципура с уок зеленчуци

    Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци ...