Стъпка 1
Най-напред нарежете на ситно магданоз, чесън на резени и лук на кубчета. Рендосайте моркови, нарежете домати на кубчета и пармезан на слайсове.
Стъпка 2
Направете песто сос от магданоз, пармезан, лук, борови ядки, зехтин и сок от лайм и смесете в блендер докато получите кремообразна консистенция.
Стъпка 3
Загрейте тиган с малко олио или масло и задушете зеленчуците императорски микс за 3 минути, добавете къри на прах, сол, черен пипер и подправки на вкус.
Стъпка 4
В горещ съд добавете масло, олио, след това смляния лук, настъргани моркови, малко сол и черен пипер. След това добавете зеленчуковия бульон, зеления и жълтия фасул и след 5 минути кубчета домати. Оставете да ври за 1520 минути, докато фасулът се свари напълно.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да замените боровите ядки за песто соса с други ядки. А за допълнително витамин С, можете да добавите повече магданоз. За декорация, можете също да добавите няколко резена репички. Можете да добавите към зеленчуците в ястието рязани гъби.