Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица
Пучеро – ястие, което взели със себе си в Аржентина испанските колонизатори. Това е гулаш с различни видове месо и зеленчуци, които се задушават в една тенджера. Аржентинците ядат отделно месото, бульона и зеленчуците. Това ястие е също така известно в Уругвай и общността й в Испания.
Изискани
12 човек/души
120 мин
Съставки
за 12 човек/души
500 г бял боб Bonduelle
2 кг телешко
400 г сурови ребра
4 бр. пилешки гърди
6 свински наденички
1 кг тиква
5 сладки картофа
5 моркова
1 бяло зеле
1 лук
1 праз-лук
черен пипер
сол
Съставки за 12човек/души
500 г бял боб Bonduelle
2 кг телешко
400 г сурови ребра
4 бр. пилешки гърди
6 свински наденички
1 кг тиква
5 сладки картофа
5 моркова
1 бяло зеле
1 лук
1 праз-лук
черен пипер
сол
Рецепти с
Зрял фасул
Стъпка 1
В голяма тенджера сварете 5 л леко осолена вода, добавете лука, разрязан на четири, праз-лука, черен пипер и телешкото месо. Гответе всичко за около 45 минути.
Стъпка 2
Прибавете към сготвеното телешко пилешките гърди, ребрата и свинските наденички.
Стъпка 3
Свалете от котлона плънката и добавете към нея 1 яйце, 1 жълтък, сметана и нарязания магданоз.
Стъпка 4
Добавете всички съставки върху белия боб, разбъркайте ги и ги сверете, докато не се извари сосът. Накрая добавете зеленина на вкус.
Съвет за готвене, заглавие
Сервирайте месото на голяма чиния заедно със зеленчуците, фасула и царевицата. Всичко трябва да бъде горещо.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Терияки скариди с броколи и карфиол
Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския ...
Испански микс с чоризо и пиле
Испанската кухня, пълна с цвят и вкус, вече идва и във вашия дом чрез Испанския оризов микс от Bondu...