1. >Retsepti
  2. >Шишчета с гъби и наденица

Шишчета с гъби и наденица

Гъби и наденица на шишче – в комбинация с чери доматки и праз рецептата е идеална за летен пикник сред природата.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle

Малки краставички Bonduelle

8 наденички

200 г варен пушен бекон

16 чери доматки

Бял пипер

Праз-лук
Съставки за 3човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle

Малки краставички Bonduelle

8 наденички

200 г варен пушен бекон

16 чери доматки

Бял пипер

Праз-лук
  1. Стъпка 1
    Нарежете 8 наденички и 200 гр. варено-пушен бекон на парченца от по 2 см.
  2. Стъпка 2
    Добавете в купа 16 чери доматки и 2 консерви (буркана) цели гъби Bonduelle.
  3. Стъпка 3
    Добавете едначаена лъжица пудра захар и пипер на вкус.
  4. Стъпка 4
    Поставете всички тези съставки, редуващи се на осем  шиша, след което ги поставете на грила  (или в тигана) за 78 минути.
Съвет за готвене, заглавие
Поднесете с малки кисели краставички Bonduelle и пресен хляб.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Адана кебап с кисели краставички

    Тази турска рецепта, приготвена в румънски стил с мляно агнешко и телешко месо, е добра алтернатива на традиционната кайма на скара.

  • Поширани яйца със зелен фасул и ечемик

    Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle

  • Банички с грах и сирене

    Вкусни мъфини от бутер тесто с пълнеж от грах и сирене. Сервирани самостоятелно или като допълнение,...