Стъпка 1
Направете тако композицията от следните зеленчуци: наситнен магданоз и лук, нарязано бяло зеле и червена чушка на тънки ленти, нарязани чери домати. Срежете авокадото на 2, извадете пулпата и овкусете със сол, пипер, лайм и намачкайте с вилица. Вземете чесъна и наситнете на дребно, рендосайте моцарела и пармезан. Сложете в малка купа царевица, червен фасул, домати, и червена чушка, лук, бяло зеле, магданоз и авокадо и разбъркайте добре. Изсипете композицията в голяма купа и добавете сладко чили, соя и песто сосовете.
Стъпка 2
Пригответе тортилата: изрежете кръг от листа лазаня, за да се получи пита. Добавете олио и потопете питата лазаня за 1 минута от всяка страна.
Стъпка 3
За гарнитура размразете нарязания спанак на стайна температура и отцедете излишната вода. Сотирайте спанака в масло, след това добавете течната сметана, пармезан, сол и пипер. Оставете го, докато спанакът стане кремообразен.
Стъпка 4
Декорирайте тортилата със заквасена сметана и няколко червени фасула.