Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Вкусна салата с гъби „A la Chef”
Салатата е царят на лятото! Пригответе я с гъби, горчица, лимон и каперси по рецепта за изискан вкус и романтични летни вечери!
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
340 г Нарязани гъби Bonduelle
Корнишони, 3-6 см Bonduelle
4 яйца
Един лимон
Горчица
30 мл олио
20 мл сметана
1 лук
1 зелен лук
2 с.л. каперси
1 с.л. пудра захар
Пипер
Магданоз
Естрагон
Съставки за 3човек/души
340 г Нарязани гъби Bonduelle
Корнишони, 3-6 см Bonduelle
4 яйца
Един лимон
Горчица
30 мл олио
20 мл сметана
1 лук
1 зелен лук
2 с.л. каперси
1 с.л. пудра захар
Пипер
Магданоз
Естрагон
Рецепти с
Нарязани гъби
Стъпка 1
Поставете в купа 2 жълтъка, добавете сока от един лимон и една супена лъжица горчица, след което разбъркайте добре с дървена лъжица, докато получите гладка смес.
Стъпка 2
Добавете 30 мл олио и 20 мл сметана, докато получената плътност наподоби тази на сос.
Стъпка 3
Добавете 150 гр. маринован бял лук (или сух лук) и 170 гр. нарязани гъби Bonduelle.
Стъпка 4
Смесете в купа соса имагданоза, естрагона,добре нарязаните ситен лук и зелен лук и 12 супени лъжици нарязани каперси.
Стъпка 5
Добавете 2 корнишона Bonduelle, 2 сварени яйца и 600 гр. нарязани гъби.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Салата от елда, тиква и сирене
Изберете тази рецепта за един богат на хранителни вещества обяд.
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Зеленчукови сарми с гъби и моркови
ПОДХОДЯЩО ЗА ПОСТИ
Традиционните вкусни зелеви сарми, този път приготвени по вегетариански!