Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Виетнамска супа Pho
Рецепта за супа Pho, ястие от виетнамската кухня.
Лесни
8 човек/души
255 мин
Съставки
за 8 човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
Съставки за 8човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
Стъпка 1
Кокалите и гръдните кошове на пилешкото измийте внимателно, залейте със студена вода, сварете, премахнете получената пяна.
Стъпка 2
Запечете лука на скарата или запържете, добавете към тенджерата с кокали и пилешките гръдни кошове. Обелете джинджифила и също го запечете във фурната или на скара. Размачкайте го и го добавете към супата. Варете на бавен огън около 5 часа, а след това прецедете.
Стъпка 3
Налейте гореща вода в плитка стъклена форма за печене и намокрете в нея единичните листа оризова хартия, докато омекне. 15 секунди).
Съвет за готвене, заглавие
Сервирайте с парчета лимон и оцет подправен с чесън и люта чушка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Свинско с мексикански сос
Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Крем супа от тиква със скариди
Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса ...