Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Вегетарианско чили с дует бобове
Пикантна веган рецепта, богата на протеини и особено подходящо ястие за уикенд обяд.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
250 г ПЕРУАНА Bonduelle, червен фасул в пикантен доматен сос
250 г зрял фасул Bonduelle
250 г домати
200 мл бульон
50 г заквасена сметана
2 моркова
1 пащърнак
1 глава червен лук
1/2 лимон
1/2 авокадо
5 скилидки чесън
1 люта чушка
клонка мащерка
лист градински чай
20 мл Чипотле сос
1 с.л. мазнина
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
250 г ПЕРУАНА Bonduelle, червен фасул в пикантен доматен сос
250 г зрял фасул Bonduelle
250 г домати
200 мл бульон
50 г заквасена сметана
2 моркова
1 пащърнак
1 глава червен лук
1/2 лимон
1/2 авокадо
5 скилидки чесън
1 люта чушка
клонка мащерка
лист градински чай
20 мл Чипотле сос
1 с.л. мазнина
сол
пипер
Стъпка 1
Запържете фино нарязаните лук, чесън, морков и пащърнак. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 2
Добавете соса Чипотле и доматите към предварително сготвените зеленчуци.
Стъпка 3
Нарежете фенела на едри парчета и го запържете отделно.
Стъпка 4
След като заври, добавете предварително приготвените зеленчуци и подправките: мащерка и лист салвия. Оставете да къкри за няколко минути, като разбърквате от време на време.
Стъпка 5
Прехвърлете съдържанието в купите/чиниите за сервиране. Върху ястието добавете 1/2 нарязано авокадо, 50 г заквасена сметана и нарязана люта чушка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Червен боб и царевица с поширани яйца
Децата обичат зеленчуците, особено в необичайни комбинации. Този път Bonduelle идва при вас с ново предложение за вашите малчугани, което ще ги накара да заобичат зеленчуците.
Домати, пълнени с ориз и червен фасул
Нов прочит на традиционната рецепта
Такос с царевица и червен боб
Пресни такос, заедно с мексикански микс от царевица и червен боб, полагат основата за вкусна мексика...