Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Чудесна Великденска вечеря за двама
Лесни
2 човек/души
50 мин
Съставки
за 2 човек/души
800 г (2 консерви) червено цвекло Bonduelle
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
Съставки за 2човек/души
800 г (2 консерви) червено цвекло Bonduelle
1 агнешко бутче
300 г кисели краставички
400 г заквасена сметана
100 мл олио
1 с.л. горчица
3 стръка пресен розмарин
сол, черен пипер
Рецепти с
Червено цвекло на кубчета
Стъпка 1
Агнешкото се нарязва на хапки и се запържва с малко олио за около 10-15 минути.
Стъпка 2
Киселите краставички се нарязват на кубчета, а цвеклото от консерва се отцежда. Зеленчуците се изсипват върху месото и се задушават още малко на умерен огън, след което леко се овкусяват.
Стъпка 3
Добавете бадемовото мляко и подправете с къри паста, дижонска горчица, пресен кориандър и звездовиден анасон. Накрая добавете и бульона.
Стъпка 4
Месото и зеленчуците се изсипват в тавичка и се заливат със сметановия сос. Върху ястието се поставят стръкове пресен розмарин и то се запича за около 25 минути при температура от 180 градуса. Поднася се топло.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Пролетна паста с грах и аспержи
Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Агнешка пастърма с млади картофи и черве...
Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великд...