Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Салата „Мексикана“
Екзотична салата за всеки вкус.
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна GOLD Bonduelle
2 печени червени чушки
8-12 парчета пикантен колбас
1 ч.л. зехтин
люта чушка
аспержи
половин салата айсберг
3-4 ч.л. лют сос
сирене
Стъпка 1
Отворете консервата и отцедете излишната течност. Нарежете на парченца лютата чушка, печената червена чушка, аспержите и айсберга.
Стъпка 2
Смесете всичко в купа. Овкусете със сол и пипер по ваш избор. Добавете лютия сос и зехтина.
Стъпка 3
Махнете ананаса от грила и намажете обилно с кокосово масло. Сложете свинските резени на грила и ги печете докато побелеят, не повече.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да добавите нарязано на дребни кубчета сварено яйце
Можете да сервирате като студена лятна салата или като гарнитура към свинско месо
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...