Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Салата с телешки филета и зрял боб
Чудесно ястие за лятото
Изискани
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
100 г Зрял фасул Bonduelle
200 г говеждо месо
100 г зелена салата
80 г салата айсберг
60 г цикория
5 чери домата
1/2 червена чушка
1 люта чушка
1 червен лук
1 лист лазаня
20 г сладък чили сос
30 мл бяло вино
50 мл зеленчуков бульон
10 г масло
20 г терияки сос
босилек
риган
пушена паприка
малко зехтин
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
100 г Зрял фасул Bonduelle
200 г говеждо месо
100 г зелена салата
80 г салата айсберг
60 г цикория
5 чери домата
1/2 червена чушка
1 люта чушка
1 червен лук
1 лист лазаня
20 г сладък чили сос
30 мл бяло вино
50 мл зеленчуков бульон
10 г масло
20 г терияки сос
босилек
риган
пушена паприка
малко зехтин
сол
пипер
Рецепти с
Зрял фасул
Стъпка 1
Нарежете червената чушка на кубчета, чери доматите наполовина, лука на ситно, листа лазаня на триъгълни парчета, айсберг марулята и лютата червен чушка на малки резенчета. След това нарежете перпендикулярно на влакното говеждото месо.
Стъпка 2
Сотирайте в зехтин месото и овкусете със сол, пипер, босилек, риган и пушен червен пипер, масло, червен лук и люта чушка. Поръсете бяло вино и добавете сладъ чили и терияки сос и зеленчуков бульон.
Стъпка 3
В същото време овкусете сьомгата с песто сос и я сложете във фурната на 190°C за 15 минути.
Стъпка 4
Направете в купа салата от рукола, чери домати, зрял боб, телешко и соса, който става салтен дресинг и найотгоре хрупкавата кора лазаня.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Варен свински джолан с бял фасул
Изключително вкусно традиционно ястие
Брускета с риба тон, царевица и червен ф...
Вкусни хапки, които могат да превърнат всяко ястие в специален повод
Пролетни рулца със зелен и жълт фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие