Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Супа с боб, пушен свински джолан и моркови
Вкусна традиционна супа
Достъпни
6 човек/души
120 мин
Съставки
за 6 човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
Съставки за 6човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle
500 г млади моркови
700 г пушен свински джолан
2 л зеленчуков бульон
3 чаши доматен сок
5 с.л. доматена паста
3 лука
2 пащърнака
4 стръка зелен лук
1 връзка магданоз
1 връзка копър
3 с.л. слънчогледово олио
2 стръка розмарин
1 ч.л. суха мащерка
сол
пипер
Рецепти с
Зрял фасул
Стъпка 1
Сварете пушения свински джолан в съд, в който можете да добавите морков и пащърнак по избор. Оставете да се вари докато месото са разпадне от кокала.
Стъпка 2
Нарежете на ситно лука, пащърнака на кубчета и ги сложете да се варят в съд с малко олио. Добавете зеленчуковия бульон. След като джолана се е сварил, добавете и него в съда и оставете да се свари добре.
Стъпка 3
Отделно, запечете панчетата (бекона), докато не стане хрупкава.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Боб яхния с наденички
Превъзходно ястие, вкусно и хранително
Запечен боб с фенел, бекон и наденички
Изненадайте любимите си хора с вкусна рецепта за печен боб. Уникален вкус, предлаган от основни зеле...
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Риб...