1. >Retsepti
  2. >Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул

Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул

Азиатската кухня може да достигне до дома ви. Бърза и вкусна, тази рецепта ще бъде по вкуса на вашите близки, така че трябва да я опитате.
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г цял зелен фасул Bonduelle (замразен)

400 г пилешки гърди

30 г царевично нишесте

1 скилидка чесън

10 г маринован джинджифил

1 супена лъжица соев сос

1 супена лъжица маслиново масло

сладък чили сос

сусам

сол
Съставки за 2човек/души
400 г цял зелен фасул Bonduelle (замразен)

400 г пилешки гърди

30 г царевично нишесте

1 скилидка чесън

10 г маринован джинджифил

1 супена лъжица соев сос

1 супена лъжица маслиново масло

сладък чили сос

сусам

сол
  1. Стъпка 1
    Нарежете пилешките гърди на парчета и ги поставете в купа, върху която сложете соев сос и царевично нишесте. Разбъркайте, докато парчетата пилешки гърди се хомогенизират с този дресинг.
  2. Стъпка 2
    В дълбок тиган запържете пилешките парчета с маслиново масло и разбъркайте до златисто кафяво. Сложете пилето в купа, нарежете на ситно чесъна, маринования джинджифил и ги добавете към зеления фасул на Bonduelle в тигана.
  3. Стъпка 3
    Намажете рибата тон с маслиново масло и я сложете на грил тигана, и след това я подправете със сол и черен пипер.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Зелен и жълт фасул с грилована риба

    Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.

  • Сьомга с пролетен микс

    Сьомга с пролетен микс

  • Вегетериански киш със зелен фасул

    Неделните рецепти с компания. Веган киш за вкусни дни.