Карфиолът се бере в пикова зрялост, нарязва се на малки парченца и след това се замразява бързо, за да се запазят всички хранителни вещества, цвят и вкус.

100% КАРФИОЛ, нарязан под формата на ориз, е перфектният избор за увеличаване на количеството зеленчуци в ежедневното меню и за разнообразяване на ястията както за деца, така и за възрастни. Карфиолът може да се приготви бързо в тиган, тенджера или в микровълнова фурна. Отличен е както като основно ястие, заместващо ориз в ризото, така и като гарнитура вместо картофи, като основното предимство е ниското съдържание на въглехидрати и калории.

нето тегло: 400 g
съставки

Карфиол. Може да съдържа ЦЕЛИНА!

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 90 kJ
Енергия (kcal) 22 kcal
Мазнини (гр) 0,4 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 2,2 g
От които захари (гр) 1,4 g
Фибри (гр) 2,0 g
Белтъчини (гр) 1,3 g
Сол (гр) 0,03 g
Витамин B9 (µg) 116 µg
готвене

Инструкции за приготвяне: За да запазите качеството и характеристиките на съставките, следвайте инструкциите за приготвяне. Уверете се, че продуктът е приготвен според нашите препоръки. Не размразявайте продукта преди готвене. Начин на приготвяне: Поставете замразените зеленчуци (400 г) във вряща вода. Оставете 3 минути от момента, в който водата започне да завира отново. В тиган: варете 7 минути. В микровълнова фурна: за 10 минути (800 W).

консервиране

Да се ​​консумира за предпочитане преди изтичане на датата, изписана на опаковката, при условие на съхранение на продукта при температура -18°C. Условия на съхранение и съхранение: -18°C. Условия на съхранение и съхранение: Фризер (-18°C): до датата, изписана на опаковката. Продуктът се съхранява при температура -18°C.

Не замразявайте отново след размразяване!

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда