Брюкселското зеле е не само много вкусно, но и много полезно!

Брюкселското зеле предлага много възможности за приготвяне и комбиниране. Отличително за зеленчука е, че съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С).Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно

нето тегло: 400 g
съставки

Брюкселско зеле. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 200 kJ
Енергия (kcal) 48 kcal
Мазнини (гр) 0,4 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 4,9 g
От които захари (гр) 2,9 g
Фибри (гр) 5,1 g
Белтъчини (гр) 3,6 g
Сол (гр) 0,08 g
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Брюкселското зеле съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С). Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Картофена салата с млад грах и яйца
  • Пролетна паста с грах и аспержи

    Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури мин...

  • Супа със зрял боб

    Открийте рецептата за супа от бял боб на Bonduelle, богата на фибри и протеини, за балансирана диета...