Брюкселското зеле предлага много възможности за приготвяне и комбиниране. Отличително за зеленчука е, че съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С).Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно
Брюкселско зеле. Възможно е наличието на следи от целина.
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 200 kJ | |
Енергия (kcal) | 48 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,4 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 4,9 g | |
От които захари (гр) | 2,9 g | |
Фибри (гр) | 5,1 g | |
Белтъчини (гр) | 3,6 g | |
Сол (гр) | 0,08 g |
Замразен продукт. Без консерванти. Брюкселското зеле съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С). Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.