Стерилизиран и богат на фибри, Червен фасул Bonduelle е подходящ както за готвени ястия, така и за салати.
Червеният боб, често срещан в салати и мексикански ястия, също се приготвя и в различни основни ястия. Сладък, кремообразен, богат на фибри и протеини, червеният боб е подходящ за балансирано и здравословно хранене.
здравословно:
нето тегло: 200 g сухо тегло: 120 g
съставки
Червен фасул (48%); Сос (52%): вода, сол, захар, модифицирано царевично нишесте, алкохолен оцет, пипер, чесън на прах, бял пипер на прах;
Следи от Без глутен.
хранителна стойност
за 100g | |
---|---|
Енергия в (kJ) | 298 kJ |
Енергия (kcal) | 71 kcal |
Мазнини (гр) | 0,5 гр |
Въглехидрати (гр) | 8,2 гр |
Фибри (гр) | 5,6 гр |
Белтъчини (гр) | 5,6 гр |
готвене
Стерилизиран продукт. Богат на фибри. Подходящ както за готвени ястия, така и за салати.
консервиране
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
открийте също ...