Идеален за супи, салати или хумус.

Канелини зрял фасул е идеален продукт за супи, салати или хумус. Чрез технологията Vapeur (приготвено на пара), използвана ексклузивно от Bonduelle, зеленчуците се задушават и се подготвят във вакуум още преди да бъдат консервирани. Така те не само запазват вкуса, цвета и хранителните си свойства, но могат да се консумират и директно от консервата!

нето тегло: 310 g сухо тегло: 250 g
съставки

Състав: зрял фасул Канелини, вода, сол, сгъстител, калциев хлорид

Следи от Соя.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 375 kJ
Енергия (kcal) 89 kcal
Мазнини (гр) 1,0 g
От които наситени (гр) 0,2 g
Въглехидрати (гр) 10 g
От които захари (гр) 0,6 g
Фибри (гр) 7,0 g
Белтъчини (гр) 6,6 g
Сол (гр) 0,56 g
Витамин B9 (µg) 73,6 µg
готвене

Канелини зрял фасул е идеален продукт за супи, салати или хумус. Чрез технологията Vapeur (приготвено на пара), използвана ексклузивно от Bonduelle, зеленчуците се задушават и се подготвят във вакуум още преди да бъдат консервирани. Така те не само запазват вкуса, цвета и хранителните си свойства, но могат да се консумират и директно от консервата!

консервиране

Условия за съхранение:Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа след отваряне.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Бурито купа

    Мексиканската кухня може да бъде адаптирана към вашите желания! Изненадайте любимите си хора с иновативна идея за бурито, бързо, но и вкусно.

  • Адриатическа супа от паста и боб

    Перфектната рецепта за семеен обяд

  • Руло с черен боб

    Мексиканско ястие с пиле и черен боб!