Спанакът е източник на витамини, минерали и хранителни вещества, както и на много малко калории. Нарязаният спанак на Bonduelle е внимателно подбран и ситно нарязан, готов за употреба. Той е идеален за суфлета, кюфтета, крем супи, тарти, торти, пайове и руладини. Без да се размразява предварително, той се задушава в олио или масло за около 8 минути, след което се подправя на вкус. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.
Спанак нарязан. Възможно е наличието на следи от целина.
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 80 kJ | |
Енергия (kcal) | 19 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,2 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 1,6 g | |
От които захари (гр) | 0,5 g | |
Фибри (гр) | 1,9 g | |
Белтъчини (гр) | 1,8 g | |
Сол (гр) | 0,03 g | |
Витамин B9 (µg) | 69,4 µg |
Замразен продукт. Без консерванти. Спанакът е невероятен източник на желязо за организма. Подходящ за ризото, ястия с месо и супи. Особено улеснение е, че спанакът на Бондюел е разпределен на отделни порции. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.