Приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му.

Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.

нето тегло: 310 g сухо тегло: 265 g
съставки

Състав: вода, нахут, сол

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 500 kJ
Енергия (kcal) 119 kcal
Мазнини (гр) 2,2 g
От които наситени (гр) 0,2 g
Въглехидрати (гр) 15 g
От които захари (гр) 0,5 g
Фибри (гр) 7,7 g
Белтъчини (гр) 6,0 g
Сол (гр) 0,60 g
готвене

Серията Vapeur на Bonduelle предлага вкусни зеленчуци. Нахутът е приготвен на пара, за да се запазят качествата, вкуса и текстурата му

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.Състав: вода, нахут, сол

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Шакшука с нахут

    Влезте в кухнята на Магреб с една от най-вкусните, засищащи и бързи рецепти.

  • Печени сладки картофи с нахут и киноа

    Впечатляващ и здравословен обяд за четирима

  • Средиземноморска салата с нахут

    Пригответе се за спорт със свежа рецепта, богата на протеини и фибри. В комбинация със сезонни зелен...