Пролетният зеленчуков микс VAPEUR на Bonduelle е идеалната основа за бързо приготвяне на леки, пролетни ястия, но също така работи чудесно като гарнитура. Продуктът се приготвя на пара по уникалната технология Vapeur и изисква само нагряване, така че е готов за 3 минути
Фин зелен фасул, цели шушулки (30%), броколи (20%), нарязана жълта тиквичка (20%), нарязан морков (20%), нарязан лук (10%). Може да съдържа следи от целина!
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 118 kJ | |
Енергия (kcal) | 28 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,2 g | |
От които наситени (гр) | 0,0 g | |
Въглехидрати (гр) | 3,8 g | |
От които захари (гр) | 2,2 g | |
Фибри (гр) | 2,6 g | |
Белтъчини (гр) | 1,5 g | |
Сол (гр) | 0,02 g |
Готови зеленчуци приготвени на пара. Не съдържат консерванти. На тиган: Размразените заленчуци (400 г) изсипете в тиган с нагорещено олио и задушете за 4 минути. След 4 минути добавете маслото и подправките. Запържете за още 2 минути без капак. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.