Целите гъби Bonduelle са внимателно подбрани, подходящи за добавяне към паста, супи, пайове, върху хрупкави парчета пица, във вкусни салати, ароматни разядки, омлети и рулца. Могат да се сервират направо от буркана или сотирани и добавени към други ястия.
Цели гъби (Agaricus bisporus), вода, сол, окислител: лимонена киселина, антиоксидант: аскорбинова киселина
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 79 kJ | |
Енергия (kcal) | 19 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,4 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 0,6 g | |
От които захари (гр) | 0,5 g | |
Фибри (гр) | 2,1 g | |
Белтъчини (гр) | 2,2 g | |
Сол (гр) | 0,70 g |
Стерилизиран продукт. Идеален за салати, топла или студена гарнитура.
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.