Зеленият фасул - здравословният вкус

Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

нето тегло: 400 g
съставки

Нарязан зелен фасул. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 158 kJ
Енергия (kcal) 38 kcal
Мазнини (гр) 0,2 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 5,7 g
От които захари (гр) 1,8 g
Фибри (гр) 2,7 g
Белтъчини (гр) 1,9 g
Сол (гр) 0,08 g
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Мексикански микс с гъби

    Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

  • Пиле със зелен фасул и горчица

    Вкусна рецепта за пиле със зелен фасул и горчица.

  • Ризото с елда, тиква и гъби

    Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.