Вкусно и бързи за приготвяне ястие с пикантен привкус.

Зеленчуковият микс с ориз в европейски стил на Bonduelle предлага пикантна комбинация от тиквички, зелена леща, бял ориз, праз и лук към пикантни нови ястия. Без да се размразяват предварително, зеленчуците и ориза се задушават за около 6 минути в олио или масло, подправят се на вкус и се поднасят така или за добавка към други ястия. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не се замразява повторно след размразяване.

нето тегло: 400 g
съставки

Зелени и жълти тиквички на кубчета (35%), бял ориз (30%), варена зелена леща (20%), праз лук (10%), лук на кубчета (5%). МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЦЕЛИНА.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 324 kJ
Енергия (kcal) 77 kcal
Мазнини (гр) 0,3 g
От които наситени (гр) 0,0 g
Въглехидрати (гр) 13 g
От които захари (гр) 0,7 g
Фибри (гр) 3,6 g
Белтъчини (гр) 3,7 g
Сол (гр) 0,02 g
готвене

Зеленчуковият микс по европейски с ориз на Bonduelle предлага пикантна комбинация от тиквички, зелена леща, бял ориз, праз и лук за нови вкустни ястия. Без да се размразяват предварително, зеленчуците и ориза се задушават за около 6 минути в олио или масло, подправят се на вкус и се поднасят така или се добавят към други ястия. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не се замразява повторно след размразяване.

консервиране

Съхранява се в хладилник (0 до + 4°C) за 24 часа или във фризер (-18°C) за няколко месеца, до изтичане срока на годност върху опаковката. Никога не замразявайте размразен продукт.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Картофена салата с млад грах и яйца
  • Пролетна паста с грах и аспержи

    Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури мин...

  • Супа със зрял боб

    Открийте рецептата за супа от бял боб на Bonduelle, богата на фибри и протеини, за балансирана диета...