Картофи с гъби на фурна
Картофи на фурна, само че – с гъби! Хранително, сочно, неустоимо! Рецептата е бърза и лесна.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
300 г Цели гъби Bonduelle
500 г картофи (с кожата)
1 глава лук
Едра сол
3 супени лъжици зехтин
2 стръкчета розмарин
Млян черен пипер
500 г картофи (с кожата)
1 глава лук
Едра сол
3 супени лъжици зехтин
2 стръкчета розмарин
Млян черен пипер
Съставки за 3човек/души
300 г Цели гъби Bonduelle
500 г картофи (с кожата)
1 глава лук
Едра сол
3 супени лъжици зехтин
2 стръкчета розмарин
Млян черен пипер
500 г картофи (с кожата)
1 глава лук
Едра сол
3 супени лъжици зехтин
2 стръкчета розмарин
Млян черен пипер
- Стъпка 1Загрейте фурната до 200°C.
- Стъпка 2Измийте картофите и ги почистете с четка.
- Стъпка 3Нарежете белия пипер и празлука на парчета от по 23 см.
- Стъпка 4Сложете картофите и лука в тава, посолете с едрата сол и полейте с малко олио.
- Стъпка 5Добавете стръкчетата розмарин и гъбите Bonduelle.
- Стъпка 6След 30 мин. добавете гъбите към картофите.
- Стъпка 7Разбъркайте добре и овкусете с черен пипер.
- Стъпка 8Печете още 15 мин.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Пълнена тиква с цели гъби
Трик или лакомство? Как да създадете празнична вечеря за вечерта на Хелоуин
Зеленчукови сарми с гъби и моркови
ПОДХОДЯЩО ЗА ПОСТИ Традиционните вкусни зелеви сарми, този път приготвени по вегетариански!
Открийте също...