Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Крем супа от печен карфиол с гъби
Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.
Лесни
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
200 г кафяви гъби
200 мл течна сметана
50 г масло
6 малки картофа
3 скилидки чесън
1 глава лук
клонка розмарин
пушен червен пипер
мазнина
сол
пипер
Съставки за 4човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
200 г кафяви гъби
200 мл течна сметана
50 г масло
6 малки картофа
3 скилидки чесън
1 глава лук
клонка розмарин
пушен червен пипер
мазнина
сол
пипер
Рецепти с
Зеленчуков микс за крем супа с карфиол 400 г
Стъпка 1
Нарежете зеленчуците на едро и ги поставете в тигана с микса за крем супа от карфиол на Bonduelle.
Стъпка 2
Овкусете с пушен червен пипер, розмарин, сол и черен пипер. Добавете мазнина.
Стъпка 3
Когато зеленчуците омекнат, добавете микса за крем супа от тиква на Bonduelle, малко вода и оставете да заври. Успоредно с това запържете скаридите, върху които изстискайте сока от лайм и овкусете със сол и черен пипер.
Стъпка 4
След като зеленчуците се сварят, изсипете ги в тенджера и гответе за около 10 минути. Пасирайте сварените зеленчуци, добавете маслото и течната сметана.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Крем супа от тиква със скариди
Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.
Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...