1. >Retsepti
  2. >Крем супа от печен карфиол с гъби

Крем супа от печен карфиол с гъби

Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.
Лесни
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle

500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)

200 г кафяви гъби

200 мл течна сметана

50 г масло

6 малки картофа

3 скилидки чесън

1 глава лук

клонка розмарин

пушен червен пипер

мазнина

сол

пипер
Съставки за 4човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа с карфиол Bonduelle

500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)

200 г кафяви гъби

200 мл течна сметана

50 г масло

6 малки картофа

3 скилидки чесън

1 глава лук

клонка розмарин

пушен червен пипер

мазнина

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете зеленчуците на едро и ги поставете в тигана с микса за крем супа от карфиол на Bonduelle.
  2. Стъпка 2
    Овкусете с пушен червен пипер, розмарин, сол и черен пипер. Добавете мазнина.
  3. Стъпка 3
    Когато зеленчуците омекнат, добавете микса за крем супа от тиква на Bonduelle, малко вода и оставете да заври. Успоредно с това запържете скаридите, върху които изстискайте сока от лайм и овкусете със сол и черен пипер.
  4. Стъпка 4
    След като зеленчуците се сварят, изсипете ги в тенджера и гответе за около 10 минути. Пасирайте сварените зеленчуци, добавете маслото и течната сметана.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Крем супа от тиква със скариди

    Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.

  • Пролетни зеленчуци с яйца на тиган

    Перфектният пролетен обяд за двама

  • Азиатска оризова салата

    Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...