Стъпка 1
Първо нарежете една червена чушка на кубчета и втора на малки парчета, наситнете лука на дребно, нарежете лимона и лайма на две. Овкусете сьомгата със сол, пипер, ароматни подправки, розмарин, зехтин и лимонов сок. В загрят котлон поръсете олио, добавете сьомгата и оставете за 5-8 минути в зависимост от дебелината на рибата с половин лайм.
Стъпка 2
Направете гарнитурата за рибата от ситно нарязания лук, запържете я в зехтин и малко масло, добавете кубчетата червени пиперки и подправете със сол и черен пипер. Поставете предварително отцедената царевица от кутията, разбъркайте и поръсете с бяло вино. След 3 минути добавете мед, сладък чили сос, 1 чаша зеленчуков бульон, поръсете с магданоз и оставете да се готви 5-10 минути, докато червените чушки омекнат.
Стъпка 3
В голяма купа за салата добавете пастата, Мексико микс, чери домати, лук, рукола, маслини каламата и риба тон и смесете всичко. Поръсете с магданоз, добавете лимонов сок, сол, пипер и масло от риба тон.
Съвет за готвене, заглавие
За по-наситен цвят на соса изберете ярко червени чушки.