1. >Retsepti
  2. >Медальони със сини сливи

Медальони със сини сливи

Свински медальони на скара със сини сливи и червено вино.
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
200 гр Бейби морковчета Bonduelle

50 гр сливи

20 гр брашно

Сол

Пипер

Магданоз

200 мл червено вино

400 гр варен ориз

500 гр свинско филе

20 гр захар

Чесън

Карамфил
Съставки за 4човек/души
200 гр Бейби морковчета Bonduelle

50 гр сливи

20 гр брашно

Сол

Пипер

Магданоз

200 мл червено вино

400 гр варен ориз

500 гр свинско филе

20 гр захар

Чесън

Карамфил
  1. Стъпка 1
    Нарежете филето на кръгчета, направете го по-тънко със специален чук, овкусете със сол и пипер, овъргаляйте го в брашно и го изпържете в тиган с горещо олио.
  2. Стъпка 2
    Когато получи приятен загар и от двете страни, добавете останолото брашно и захар, ситно нарязания чесън, карамфила и червеното вино.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Сервирайте го с варен ориз и моркови на Бондюел.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Печена ципура с уок зеленчуци

    Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.

  • Буда купичка

    Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон...

  • Пилешки хапки с хавайски вкус

    Страхотна комбинация от пилешко и ананас