Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пълнени чушки с червен фасул
Пълнените чушки са основно ястие в много страни от Югоизточна Европа. Те са част от нашата култура и традиция, но всеки регион има различни начини за приготвянето им и всички са добри! Изберете да изненадате любимите си хора с рецепта за чушки, пълнени с червен боб!
Достъпни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
400г червен фасул Bonduelle
500г кайма
200г консервирани домати
200г ориз
200г сирене за гратен
7 чушки
1 глава лук
2 стръка пресен лук
3 скилидки чесън
червен пипер
лют пипер на прах
розмарин
мащерка
мазнина
сол
пипер
Съставки за 4човек/души
400г червен фасул Bonduelle
500г кайма
200г консервирани домати
200г ориз
200г сирене за гратен
7 чушки
1 глава лук
2 стръка пресен лук
3 скилидки чесън
червен пипер
лют пипер на прах
розмарин
мащерка
мазнина
сол
пипер
Рецепти с
Червен боб
Стъпка 1
Сложете каймата в предварително загрят тиган с малко олио. След като месото започне да се готви и разпада, добавете нарязания лук и чесъна и овкусете всичко с червен пипер, сол, черен пипер, розмарин, мащерка и лют пипер на прах.
Стъпка 2
Към вече готовото месо добавете предварително сварения ориз, зеления лук и доматите и оставете всичко да се готви за няколко минути, а накрая добавете червения боб Bonduelle.
Стъпка 3
Когато зеленчуците омекнат, изсипете ги в тенджерата, добавете картофите, босилека, розмарина и нахута и оставете да заври.
Стъпка 4
След като чушките се сготвят, махнете фолиото и добавете настърган кашкавал върху всяка чушка. Оставете ги във фурната за още 5 минути и са готови за сервиране.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
Говеждо на тиган с червен фасул
Високо протеиново и много ароматно ястие
Червен боб и царевица с поширани яйца
Децата обичат зеленчуците, особено в необичайни комбинации. Този път Bonduelle идва при вас с ново п...