Изключително фините млади моркови Bonduelle са кулинарно удоволствие независимо от възрастта. Освен всички свойства на зрелия морков, младият морков е идеален не само за салати и готвени ястия, но и за торти, пайове. Без да се размразяват предварително, морковите се варят 10-12 минути в солена вода, подправят се на вкус и се готвят на око. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.
Цели млади морковчета, екстра фини. Възможно е наличието на следи от целина.
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 136 kJ | |
Енергия (kcal) | 32 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,3 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 5,5 g | |
От които захари (гр) | 3,6 g | |
Фибри (гр) | 2,8 g | |
Белтъчини (гр) | 0,5 g | |
Сол (гр) | 0,08 g |
Замразен продукт. Без консерванти. Морковите са богати на витамини от групата В и освен, че допринасят за защита от анемията, те влияят положително и на зрението. Подходящи са за всякакъв вид ястия. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.