Канелини зрял фасул е идеален продукт за супи, салати или хумус. Чрез технологията Vapeur (приготвено на пара), използвана ексклузивно от Bonduelle, зеленчуците се задушават и се подготвят във вакуум още преди да бъдат консервирани. Така те не само запазват вкуса, цвета и хранителните си свойства, но могат да се консумират и директно от консервата!
Състав: зрял фасул Канелини, вода, сол, сгъстител, калциев хлорид
Следи от Соя.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 375 kJ | |
Енергия (kcal) | 89 kcal | |
Мазнини (гр) | 1,0 g | |
От които наситени (гр) | 0,2 g | |
Въглехидрати (гр) | 10 g | |
От които захари (гр) | 0,6 g | |
Фибри (гр) | 7,0 g | |
Белтъчини (гр) | 6,6 g | |
Сол (гр) | 0,56 g | |
Витамин B9 (µg) | 73,6 µg |
Канелини зрял фасул е идеален продукт за супи, салати или хумус. Чрез технологията Vapeur (приготвено на пара), използвана ексклузивно от Bonduelle, зеленчуците се задушават и се подготвят във вакуум още преди да бъдат консервирани. Така те не само запазват вкуса, цвета и хранителните си свойства, но могат да се консумират и директно от консервата!
Условия за съхранение:Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа след отваряне.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.