Червеният боб, често срещан в салати и мексикански ястия, също се приготвя и в различни основни ястия. Сладък, кремообразен, богат на фибри и протеини, червеният боб е подходящ за балансирано и здравословно хранене.
Червен фасул (48%); Сос (52%): вода, сол, захар, модифицирано царевично нишесте, алкохолен оцет, пипер, чесън на прах, бял пипер на прах;
Следи от Без глутен.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 298 kJ | |
Енергия (kcal) | 71 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,5 g | |
Въглехидрати (гр) | 8,2 g | |
Фибри (гр) | 5,6 g | |
Белтъчини (гр) | 5,6 g |
Стерилизиран продукт. Богат на фибри. Подходящ както за готвени ястия, така и за салати.
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.