Стъпка 1
Сварете джолана във вода или в зеленчуков бульон за около 2 часа и запазете течността, защото може да я използвате.
Стъпка 2
Нарежете на ситни кубчета морковите, целината, пащърнака и лука. Сотирайте ги в тиган, в който сте загрели мазнината и сте сложили първо лука. Добавете мащерката и овкусете със сол.
Стъпка 3
В 4 малки купички чукнете по едно яйце, след което една по една изсипете купичките в тигана. Целта е яйцата да не се смесват едно с друго, а да се сготвят едно до друго. Накрая поръсете с магданоз.
Стъпка 4
Изсипете цялото съдържание в йена и я оставете във фурната на 180°C за около 10 минути, за да се редуцира сосът и джоланът добре да се изпече.