Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Ориз с боб по карибски
Рецепта за ориз с боб, ястие от карибската кухня.
Лесни
4 човек/души
65 мин
Съставки
за 4 човек/души
175 г Червен боб Bonduelle
4 обелени домата, премахнете семената и нарежете
3 стръка нарязан пресен лук
2 глави лук, дребно нарязан
2 скилидки чесън, дребно нарязани
4 клончета мащерка
25 г масло
350 г дългозърнест ориз
2 х 400 мл кокосово мляко от консерва
Прясно смлян черен пипер
Съставки за 4човек/души
175 г Червен боб Bonduelle
4 обелени домата, премахнете семената и нарежете
3 стръка нарязан пресен лук
2 глави лук, дребно нарязан
2 скилидки чесън, дребно нарязани
4 клончета мащерка
25 г масло
350 г дългозърнест ориз
2 х 400 мл кокосово мляко от консерва
Прясно смлян черен пипер
Стъпка 1
Бобът Kidney изсипете заедно с водата в тигана и оставете да заври, прикрийте, а след това намалете котлона и варете на бавен огън 5 минути. Премахнете пяната от повърхността.
Стъпка 2
Добавете доматите и нарязания пресен лук заедно със стария лук, чесъна, мащерката и маслото към боба и продължете да варите около 45 минути до омекване.
Стъпка 3
Извадете рибата и пържете на силен котлон докато цялата покафенее.
Стъпка 4
Бъркайте от време на време, за да избегнете загарянето на ориза на дъното на съда.
Съвет за готвене, заглавие
Начин на сервиране: Поръсете с няколко допълнителни листа мащерка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечеми...
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Трицветна салата с боб
Кой казва, че една салата не може да бъде с високо съдържание на протеини? Bonduelle и този път Ви в...
Пълнени чушки с червен фасул
Пълнените чушки са основно ястие в много страни от Югоизточна Европа. Те са част от нашата култура и...