Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Салата с риба тон, черен и зелен боб
Идеалната салата за всеки момент от деня!
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle
350 г замразен зелен фасул Bonduelle
1 консерва с риба тон
червени чушки, нарязани на половинки
няколко нарязани на ситно листа от магданоз
1/2 твърдо сварено яйце
Салатен дресинг:
2 с.л. сос тартар
2 с.л. зехтин
1 с.л. винен оцет
сол и пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle
350 г замразен зелен фасул Bonduelle
1 консерва с риба тон
червени чушки, нарязани на половинки
няколко нарязани на ситно листа от магданоз
1/2 твърдо сварено яйце
Салатен дресинг:
2 с.л. сос тартар
2 с.л. зехтин
1 с.л. винен оцет
сол и пипер на вкус
Рецепти с
Мини консерви Черен боб
Стъпка 1
Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.
Стъпка 2
Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Руло с черен боб
Мексиканско ястие с пиле и черен боб!
Бурито купа
Мексиканската кухня може да бъде адаптирана към вашите желания! Изненадайте любимите си хора с инова...