Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Bonduelle Пролетен микс Vapeur
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
Съставки за 2човек/души
400 г Bonduelle Пролетен микс Vapeur
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
- Стъпка 1Чесънът се нарязва на дребно и се задушава в зехтина за минута, заедно с нарязания на полумесеци червен лук.
- Стъпка 2След това се добавят гъбите и мащерката, а после и пакетът Bonduelle Пролетен микс Vapeur. Оставя се всичко да се задуши, зеленчуците да поомекнат и водата да се изпари.
- Стъпка 3Щом и зеленчуците омекнат, а течността им се поизпари, се добавят яйцата. Ястието не се бърка, а огънят леко се намалява.
- Стъпка 4Щом яйцата стегнат, ястието се премества от котлона и се сервира. Поръсва се със сол и малко зехтин.
Открийте също...