Pinterest

Вегетариански сукоташ

Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пресни зеленчуци ще оцветят чинията Ви, като са идеално ястие за офис обяд.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle

250 гр боб лима или бял боб

25 гр масло

1/2 червен лук

1 червена чушка

1/2 халапеньо

1 скилидка чесън

1 стрък зелен лук

босилек

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
340 гр Сладка царевица, Bonduelle

250 гр боб лима или бял боб

25 гр масло

1/2 червен лук

1 червена чушка

1/2 халапеньо

1 скилидка чесън

1 стрък зелен лук

босилек

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган запържете лука и чушката. Халапеньо в малко зехтин и подправете със сол и черен пипер.
  2. Стъпка 2
    След това добавете царевицата, нарязания чесън, боба и разбъркайте добре.Сложете отгоре маслото и част от босилека.
  3. Стъпка 3
    Чинията украсете със зелен лук и допълнително босилек.