Карфиолът се бере в пикова зрялост, нарязва се на малки парченца и след това се замразява бързо, за да се запазят всички хранителни вещества, цвят и вкус.

100% КАРФИОЛ, нарязан под формата на ориз, е перфектният избор за увеличаване на количеството зеленчуци в ежедневното меню и за разнообразяване на ястията както за деца, така и за възрастни. Карфиолът може да се приготви бързо в тиган, тенджера или в микровълнова фурна. Отличен е както като основно ястие, заместващо ориз в ризото, така и като гарнитура вместо картофи, като основното предимство е ниското съдържание на въглехидрати и калории.

нето тегло: 400 g

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Печена сьомга с броколи

    Печена сьомга с броколи

    Перфектният избор за следвеликденски обяд

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Неделна говежда супа

    Неделна говежда супа

    Супа от говеждо филе със зеленчуци.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
  • Крем супа от печен карфиол с гъби

    Крем супа от печен карфиол с гъби

    Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.

    ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА