Сладки царевични зърна Bonduelle са идеален другар за всяко ястие.
Замразените сладки царевични зърна Bonduelle лесно намират приложение в най-различни ястия - от салати до топли и студени гарнитури, пълнежи, супи, паста, дресинги и суфлета, които обогатяват с финия си вкус и сладост. Без да се размразява предварително, царевицата се сварява за 3 минути в подсолена вода, подправя се на вкус и се приготвя по желание. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не се замразява отново след размразяване. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.
съставки
хранителна стойност
готвене
консервиране
Открийте рецептите ни
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Яйца по мексикански
Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Poffertjes – Холандски сладки палачинки
Poffertjes – това са традиционни холандски десерти, които приличат на палачинки, но са по-сладки и са с по-малък размер. Истинските poffertjes са приготвяни на специален голям тиган, който има няколко по-малки плитки вдлъбнатини на дъното. Обикновено се сервират в средата на деня, но не на закуска. Много често са посипвани с пудра или кристална захар.
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
















